Verschillende soorten Zwitserse kaas

 

De term Zwitserse kaas is eigenlijk afkomstig uit de Zwitserse taal en is geëvolueerd van de Duitse term Kippenwaterz, wat zich vertaalt in levendig water. Hierdoor is de naam Swiss Cheese van de ene persoon op de andere overgedragen. Het is ook daarom dat veel mensen de term Zwitserse kaas voor zichzelf hebben gebruikt.

Het voordeel van harde en halfharde kazen is dat ze goed verouderen doordat ze een laag vochtgehalte hebben. Het is dit lage vochtgehalte dat de kazen in staat stelt hun complexe en unieke smaak en textuur te ontwikkelen, ze worden gerijpt en voorbereid om de buitengewone variëteiten te vormen die we allemaal kennen.

Kaas wordt meestal geclassificeerd op basis van zijn textuur: hard, halfhard, halfzacht en zacht. De volgende categorieën zijn slechts benaderende beschrijvingen en zijn niet bedoeld om elk type kaas uit te sluiten.

· Kaas met een geblokkeerde textuur – Er zijn veel kaasschaven verkrijgbaar die de textuur van de kaas veranderen. Het typische effect van veel van deze kazen is dat ze de kaas gestremd snijden. Er zijn verschillende soorten kazen die op deze manier worden gesneden, maar ze onderscheiden zich door een kleine pasta aan de binnenkant die lekt, wat aangeeft dat ze nog steeds zacht en romig zijn.

· Gladde kaas – Veel kaasblokjes Produceren kaaswrongel die glad is. Dit betekent dat het vocht van de kaas de uiterlijke versheid van de kaas niet heeft aangetast. Ze zijn moeilijker te vinden en erg moeilijk te gebruiken om te koken, maar als je absoluut een kaaswrongel moet gebruiken om te koken, probeer er dan een te gebruiken die al is voorbereid en uitgelekt.

· Kaas die gerimpeld is – Een Kaasrasp kan u helpen bij het verwijderen van gerimpelde kaaswrongel. De twee technieken zijn vergelijkbaar; de rasp beschadigt de buitenste laag van de kaas en verspreidt deze vervolgens. De andere techniek is om de kaas voor het snijden enkele uren in de koelkast te leggen en vervolgens in blokjes te snijden.

Dus waar wacht je op? ongeduldige koks hoeven niet te wanhopen, want er zijn veel alternatieven voor de gebruikelijke kaassoorten die worden gebruikt in pasta's en stoofschotels door ze te vervangen door de Zwitserse versie. Als de kaaswrongel niet voor u beschikbaar is, probeer deze dan: 00 fl oz. van roomkaas, 00 fl oz. van bijtende kaas en een theelepel mierikswortel. Schep in je pre-EDI gevormde vlees en voeg naar smaak zout en peper toe.

Enkele andere alternatieven voor vlees en kaas zijn:

· Jalapeno of Thaise vis – Dit is een geweldig fusionvoedsel. Als je het je goed herinnert, komt het ook uit Thailand. De jalapeno chili werd in de 19e eeuw naar de VS gebracht. Het is een perfecte mix van chili en jalapeno pepers. Dus voor degenen die zich dit heerlijke gerecht uit Thailand herinneren, raden we aan om een ​​techniek toe te voegen waarbij folie, frituren en Creoolse kruiden worden gebruikt. Dit geeft een hartige smaak aan de vis, curry en rijst.

· Gepureerd, Gekookt en Gebakken – Dit is weer een heel gemakkelijk en veelzijdig visgerecht. Als je een kop kokend water toevoegt, samen met drie eetlepels boter en zout, zou het resultaat perfect zijn – gebakken stukjes vis of iets dergelijks. De sleutel is dat het mengsel grondig wordt gebakken, zodat het niet papperig wordt.

· Sint-jakobsschelpen of Caldillo – Dit is een zeer koolhydraatarm gerecht dat in verschillende stappen moet worden bereid. De eerste is om de caldillo te koken en de tweede is om de sint-jakobsschelpen te koken. De derde stap is om de twee met elkaar te mengen. Het resultaat is dat je een voedzaam en smakelijk gerecht hebt met slechts 100 calorieën per portie. Een ander voordeel van dit soort visschotels is dat er grote hoeveelheden vis in verwerkt worden.

Zowel de Cypriotische als de Greekfoodipes Alexandretto gaan hand in hand. Als u overweegt dit levensmiddel te kopen, zorg er dan voor dat u goed op de hoogte bent van wat dit soort voedsel inhoudt, want u zult zeker niet teleurgesteld worden.