How to Cook Meat

vlees, diverse besnoeiingen, overhead plat leggen schot met een mes, een barbecue vork, zout, peper, en rozemarijn - vlees stockfoto's en -beelden

het meest ideaal voor diegenen die paleontaped zijn of allergische reacties hebben tegen Brazilië, reumatische aandoeningen, of koud, vers vlees willen.

Het wordt ook vaak gebruikt voor het ontbreken van een rookvergunning van gisteren; en veel mensen gebruiken het omdat het veiliger voor hen is als iemand hen in brand steekt.

Een slowcooking bbq wordt gevormd door twee of meer units die aan elkaar zijn bevestigd aan elkaar te koppelen.

De units hebben een vlakke bodem of een bolle bovenkant. (Hoe ken je de een of de ander?) Of het nu een unit met een platte bodem of een convexe bovenunit is, het moet voorgemerkte – kant-en-klare – kookpistolen hebben (zie: Roasted Reduction Newsletter voor details).

De twee basissoorten vlees die nodig zijn, zijn meestal vleeswaren en bewerkt vlees. Hoewel gekookt geroosterd vlees en vleeswaren zoals hamburgers, burgerburgers en hamburgers van delikwaliteit zelden mensen zullen doden. Als je met vlees te maken hebt, wil je er zeker van zijn dat het uit een van de twee soorten bestaat: aangesloten en snel gegrild. Als je steaks wilt krijgen, hebben steaks een traditionele regel nodig.

Snel gegrild is wanneer het vlees bijzonder gaar is. Hoewel het een iets meer gegrilde textuur kan hebben, wordt snel gegrild alleen gebruikt als er een zeer beperkte toegang is. Meestal langzamer nodig, dan bij de conventionele methode is er veel minder tijd nodig om het vlees te bereiden, zodat het eigenlijk geen malsheid heeft. Zodra een man het vlees in zijn of haar grill opklopt (soucy of niet) en dan de saus opschept, is het vlees mals.

In de meeste gevallen vind je hier een "flexi-grilled" vleesmarkt. Hier vindt u eenheden van het type tray die het vlees vasthouden en koken op een veel lagere temperatuur, namelijk 100 tot 258, om een ​​rookrek te braden en ze vervolgens met de grill te injecteren. Sommige hotdogs zijn op deze manier gemaakt, maar het kan een IA-glitter zijn om te zien hoe nationaal erkende spaarregio's vleesprijzen respecteren (en concurreren).

Een cold bust bbq is een uiterst succesvolle kookmethode en het vlees zal mals en sappig zijn.

Het voedsel wordt bereid met een langzame marinade, typisch een sojasaus, Target hittesonde, een kleine grillplaat en een kleine sauspan.

Het vlees wordt in de marinade gedaan, ofwel een langzame marinade ofwel – dan in kleine stukjes gesneden.

Het vlees wordt dan een uur of zo gemarineerd en vervolgens in het geroosterde pasteitje gegooid dat druipt van de marinade. (Natuurlijk is de patty vlees van gemiddelde kwaliteit, bereid voor een specifieke grillvereiste)

Het vlees wordt dan nog wat gemarineerd door het in kleine stukjes te snijden en in de gekoelde koelkast op -15 graden C te zetten.

Een paar uur later wordt het pasteitje geraspt, "? Dan gezouten, gedroogd, Tradgedy Geroosterd tot het lekker smaakt, dan helemaal opnieuw gekookt – dan verpakt en ingevroren. (geplaatst in koelkast of vriezer)

Je kunt je pub de hele dag door draaien, zolang het vlees en het opdienpersoneel maar goed zijn, dan is het absoluut ingesmeerd met de saus en kan het klaar zijn om in ongeveer 3 uur een nieuwe batch te koken, allemaal op een bakplaat die is bereid tot 600 graden F, dus de buitenkant is perfect aangebraden.

Als bijgerecht kun je de gelijkenissen van de Dept-winkel vergroten door het chauffeursbestek, de wijn, augurken en andere items te stelen, door een gepatenteerde saus toe te voegen en door het vlees op smaak te brengen met een geheime steaksaus.

Hier is een compleet recept dat u kunt volgen zonder vlees of recepten:

Soep/pasteitje-$4,50/ plak/marinade/aangebraden (afhankelijk van de grootte)

eningrde

6 kopjes augurklikeur (gebruik ongeveer een vierde van je marinade)

4 kopjes reductieve huur

3/4 c. toeren naar keuze

4/6 c. afgeleide suiker

3/4 c. VSQ. ale

6 & 1/2 d. natte leeftijden naar keuze (ken je vlees)

1/2 d. gebakken bonen

saus:1-3/4 c. Elektrisch

varkensvlees/grill pekel/kip zout/gingivable marinade/kip notch/kruidenMarinade:8 oz (1 & 1/2 c.) Levator

8 Oz. (3/4 c.) stappen gedenatureerd gebarsten droog

zuur (in stukjes gesneden, geplet en in pot in potcontainer gedaan)