Hoe een pizzaservice te beginnen

Zoek een locatie en vraag een offerte aan.

Als u op een ideale locatie zit, waar mensen goede pizza willen, bent u al halverwege. U zult echter een gebouw moeten vinden dat groot genoeg is voor uw apparatuur en het personeel dat u nodig hebt om een succesvolle zaak te runnen. Je moet ook een locatie vinden waar je eten mag serveren. Sommige plaatsen kunt u om alcohol te serveren, maar de meeste niet toestaan dat u om voedsel te serveren. Misschien wilt u de stad of gemeentesecretaris bellen om dit te controleren. Als je een locatie hebt gevonden, neem dan contact op met de huisbaas/huisbazin en vraag een prijsopgave voor de ruimte. Als je in een stad woont, kun je vaak een ruimte vinden in een industrieel gedeelte van de stad, wat ideaal is voor een restaurant omdat het minder snel de aandacht trekt van voorbijgangers. Als je in een stad of op het platteland bent, moet je een ruimte vinden in een gebied waar etenswaren zijn toegestaan.

Restaurant Vlissingen

Maak uw menu en reclamemateriaal

Uw menu is de basis van uw bedrijf. Het dicteert de soorten pizza's die u zult maken, de ingrediënten die u zult gebruiken, en de prijs die u in rekening zult brengen. Zorg ervoor dat het menu het soort klanten weerspiegelt dat u in uw restaurant in Vlissingen wilt zien. Als je in een stad bent, zul je een verscheidenheid aan speciale pizza's willen aanbieden, waaronder veganistische en glutenvrije opties. Als je in een stad of landelijk gebied, zult u willen richten op basispizza's die de lokale bevolking gewend zijn. Ontwerp vervolgens je reclamemateriaal. Maak een logo en een menuposter. Adverteer je openingsdag in de lokale krant en op sociale media, zoals Facebook en Instagram. Vermeld je bedrijfsnaam, adres en openingstijden.

Houd je eerste pizzaparty.

Als je nog niet je eerste pizzaparty hebt, mis je wat. Het houden van een pizza party is een geweldige manier om jezelf voor te stellen aan je gemeenschap en je kookkunsten te demonstreren aan potentiële klanten. Nodig je vrienden, familie en buurtbewoners uit en houd het feest op een openbare plek. Als je vrienden bereid zijn, kun je het feest ook in een privélokatie houden, zoals een restaurant of bij iemand thuis. Je kunt het feest ook houden in een pizzeria die feesten toestaat. Laat je gasten pizza's bestellen die ze kunnen proeven en met jou delen. Dit geeft je de kans om de verwachtingen van je klanten te peilen en manieren aan te reiken om je zaak te verbeteren.

Bepaal welke apparatuur je nodig hebt.

Nu u uw locatie en menu hebt, moet u uitzoeken welke apparatuur u nodig hebt om een succesvolle zaak te runnen. U moet een prep gebied, dat groot genoeg moet zijn om een aanrecht oven en opslag voor opslag dozen te passen. U moet een walk-in koeler of vriezer om uw voedsel te houden op de juiste temperatuur, en een wastafel om de afwas te doen. Misschien wilt u investeren in een commerciële pizzaoven. Maar als dat niet in het budget zit, is een commerciële pizzaoven ook thuis te doen. Eenvoudige elektrische pizzaovens zijn betaalbaar en effectief. Als u in de stad woont, wilt u een raam voor natuurlijk licht en voor ventilatie. Als u in een landelijke omgeving woont, wilt u misschien investeren in een generator voor stroomuitval.

Onderhoud uw apparatuur en houd uw recepten bij.

Het is belangrijk dat uw apparatuur regelmatig wordt onderhouden. Als je je apparatuur voor het eerst koopt, zul je iemand willen inhuren om dat voor je te doen. De kosten zullen dalen, en de persoon die u inhuurt wordt uw dienstverlener. Zorg ervoor dat hij het onderhoudsschema begrijpt en dat er geen grote reparaties nodig zijn. Houd een gedetailleerd logboek bij van deze informatie, en werk het logboek bij als dat nodig is. Zorg er ook voor dat u bij het maken van pizza's de tijd, ingrediënten en hoeveelheden bijhoudt. Als u dit doet, kunt u deze informatie gebruiken om de winstgevendheid van elke taart te bepalen. Zorg ervoor dat u aantekeningen maakt en uw recept noteert.

Sluiting

Als je je zaak eenmaal hebt geopend, moet je voorbereid zijn op af en toe een mindere dag. Zorg ervoor dat je de ruimte reserveert op zondagavond, wanneer de stad meestal gesloten is. Als de stad je een vergunning geeft, mag je misschien alcohol schenken. Als je geen alcohol mag schenken, moet je per persoon een extra bedrag vragen om de kosten van het schenken van alcohol en het salaris van de barman te dekken.

Houd je uitgaven goed in de gaten en zorg ervoor dat je inkomsten je uitgaven dekken. Een manier om dit te doen is door een vast menu te maken voor elke week van de maand. Dan kun je elke zondag een nieuw menu maken en dat voor die week serveren. Dit is een geweldige manier om de uitgaven in de hand te houden en de inkomsten binnen de perken te houden.