Chocolade geschenkmanden voor fijnproevers

Chocolade En Frambozen

Een tijdje in mijn leven heb ik besloten dat ik op mezelf zou gaan wonen. Het was een vrij moedige beslissing en ik ben er vrij zeker van dat het de moedigste beslissing van mijn leven was. Maar die beslissing heeft me veel pijn gebracht.

Wie ben ik?

Lange tijd had ik overgewicht. Lange tijd schaamde ik me voor hoe ik eruit zag. Voor altijd was ik op dieet en deed ik alles wat ik kon, maar niets leek te werken.

Ik ging naar de dokter en die raadde me allerlei onderzoeken aan: elektrolytenbalans, gewicht, bloeddruk, enz. Na maanden diëten verloor ik veel gewicht, maar ik was nog steeds verre van gezond.

Mijn zus had een nier nodig, dus stuurde ze me een fles chocolade. Toen ik het in mijn handen kreeg bekeek ik de verpakking. Wie gebruikt er nu een nier als cadeau? Ik keek naar het etiket: chocolade met een laag vetgehalte en een goede prijs. Het enige duidelijke verschil dat ik kon zien was de iets hogere prijs.

Ik pakte het cadeau uit en haalde diep adem toen ik de geur in me opnam. Mijn zus had me een onverpakte cadeaubon gestuurd. De geur was niet overweldigend, maar wel aangenaam. De chocoladesmaak was heel subtiel. Als ik het met iets moet vergelijken, raad ik diamanten aan. De kaart in mijn hand was zorgvuldig verpakt.

Toen ik het cadeau uitpakte, keek ik naar de prachtige chocolade. Er waren drie prachtige met chocolade bedekte koekjes, een koekje, een ontbijtreep, en een fruitige levensgrote vanille. Ze waren allemaal heerlijk in folie gewikkeld, waardoor de hele doos een heerlijk geurend cadeau was.

Toen ik in de fudge gezouten brownie beet, bedacht ik me dat de fudge helemaal niet zo slecht voor me was. Hoewel ik een suikerjunkie was, had ik de vezels nodig. De gezouten brownie was oké, maar het met chocolade omhulde koekje was de bom.

De fudge gezouten brownie smaakte goed, maar ik denk dat ik die besteld zou hebben, als ik geweten had dat die kwam. De koffie popcorn zak in mijn mond was warm en kauwbaar. Het was een van de smaken die ik koos, hoewel de andere twee beter waren.

Over het geheel genomen vond ik dit een attent cadeau en mijn zus is een bonbon-expert! Ze zal blij zijn dat ze de gourmet chocolademand heeft gekregen. Ik was blij met de selectie van drie verschillende smaken. Ik hield vooral van de vanille, de koekjes, en de pretzel rots zout en peper band.

Ik vond wel dat de zoute Pretzel Rock zout en peper band landde op mijn tong, bijna alsof ik het had gekarameliseerd. Hoewel niet overgeëxtraheerd zoals sommigen beweerden, werd ik toch ongemakkelijk van de smaak. Bovendien vond ik de prijs niet goed. TDB Kennisoverdracht

De Fudge smaak was, geloof ik, de beste van de drie. Hoewel ik het niet geprobeerd heb, hoorde ik dat het goed was. Dus, als een afleiding, werkte het. Ik was verrast hoezeer ik genoot van het eten van dit gezouten koekje.

Zonder twijfel, mijn favoriet van de drie. Hoewel ik andere soorten heb geprobeerd, is dit de smaak waar ik het meest naar grijp. En, de chocolade smaak – of het nu natuurlijk of kunstmatig was – was zeer goed te proeven. Het is, veruit, de meest geconcentreerde van de drie smaken.

Als u een geschenkmand met chocolade voor fijnproevers geeft en u bent van plan om fijne chocolaatjes te eten, dan raad ik u aan om deze geschenkmand aan de fijnproever te geven. Fijne pralines voor fijnproevers vindt u in speciaalzaken. Misschien kunt u ze ook online vinden.