broodrooster Pan

Het bevat een enkele glazen braadpan, die op zichzelf al erg handig is omdat er 9,6 kopjes kook- of bakingrediënten in passen, van de basisingrediënten boter, vlees en Ritable soep, tot soepen, stoofpotten, sauzen, Crackoni's en Pudding. De glazen braadpan is drager van de gepatenteerde Kippiepan (van het merk Ritable) enkelwandig. De bovenkant is glanzend zwart fluweel, het midden is aluminiumkleurige vezelplaat, de bodem is nog steeds van magnesium, maar met een mooie afwerking, een mooie dikke zwarte fluwelen kraag. De kraag is in een vierkante vorm gesneden met het achterste deel van de basis. Het idee achter de wollen stoffen boodschappentassen is dat ze helpen om beelden op te slaan (afbeelding van voedsel op de tas), en dat ze vooral effectief zijn wanneer iemand boodschappen gaat doen met baby's of peuters. Het idee achter de dropzijde van de Kippie Pan is dat het een lip heeft, en de bovenkant van de pan is koel om aan te raken, dus het zal helpen voorkomen dat uw hand wordt genaaid terwijl het extreem heet is, alleen maar omdat u het hete bord soep wilt laten vallen.

Afvallende zijkanten en binnenkant: De volledige binnenkant (het kookoppervlak) van de Kippiepan is afvallend, en het volledige kookoppervlak van de Kippiepan is ingesloten in de eigenlijke ovenmantel. Ook de zijkanten van de pan zijn ruitvormig, om maximaal contact met de warmtebron van de bodem van de Kippiepan mogelijk te maken.

De gepatenteerde warmtebron: De binnenkant van de KippiePan is ingesloten in de eigenlijke ovenbehuizing, die contacten heeft met de gasbrander van de Nutri-Flite XL. De zijkanten en de bodem van de pan hebben contact met de warmtebron, en de bovenkant is ruitvormig voor een gelijkmatige warmteverdeling.

Gebruik uw Kippie pan als een fornuis:

Hier leest u hoe u ze kunt gebruiken.

Met de pan kunt u uw wontonsoepen, mayonaise, appelmoes, en al het andere dat u voor een gewone soep/stew/atura zou gebruiken, bereiden – maar met de extra bonus dat u uw soep/stew/atura allemaal in één pan kunt koken. U kunt alles doen wat u wilt in uw cakevorm wat betreft het bereiden van een warme maaltijd, maar het voordeel is dat de pan sneller warmte verliest en de bodem niet verschroeit zoals een gewone pan doet.

Als u omeletten, pannenkoeken, gefrituurd voedsel en zelfs geweldig gerookt vlees wilt bereiden, is de KippiePan een geweldig gebruiksvoorwerp om te gebruiken. De grootte van de pan doet er niet toe – hij kan ruim voldoende voedsel bereiden voor wat u maar wilt. Het gepatenteerde hitte-eilandontwerp werkt perfect voor alles van het bereiden van een salade tot het bereiden van een maaltijd voor een pot roast. Dankzij de zware gietijzeren basis en de glazen vensters kunt u precies zien wat er binnenin gebeurt.

De buitenkant van de KippiePan is van aluminium, dus hij ziet er echt mooi uit en wordt geleverd met een gemakkelijk schoon te maken deksel met antiaanbaklaag. Dit is echt geen probleem om duurzaam te zijn en zal waarschijnlijk de hele levensduur van de pan meegaan.

Er zijn veel onderdelen om deze volledig uitgeruste broodrooster oven, met inbegrip van een Koken lade, een koeling Portie lade, een afwas lade, en een gereedschap te vervangen combineren tot de basis tools die nodig zijn om heerlijk eten te koken. Van de pan met zijn zwarte bovenkant tot de gereedschapshouders met verchroomde randen, deze heeft het echt allemaal.

Persoonlijk voorkomen van de Kippie Pan

De zwarte boven- en onderkant van de pan is een echte blikvanger. Ze worden perfect aangevuld door het verchroomde kookoppervlak en de diepgekleurde deuren. Het verstelbare ovenrek is mooi en stelt u in staat om voedsel gemakkelijker dan ooit te bereiden. Het verlof in de karaf maakt het mogelijk om uw maaltijd aan te kleden voor het hele gezin, en het glazen deksel zorgt ervoor dat u van uw maaltijd kunt genieten terwijl u van het uitzicht geniet.

Al met al, voor de kwaliteit en duurzaamheid van dit product, weet je dat je een kwaliteitsproduct krijgt. U kunt gemakkelijk vinden Kippie pannen in alle van de toonaangevende retailers, met inbegrip van eBay en Amazon. Het leuke is dat ze zijn uitgeroepen tot "Beste Koop" door Consumer Reports. Online winkelen is handig, maar soms kan het moeilijk zijn om winkels te vinden met een verscheidenheid aan merken in huis, dus het kan een echt voordeel zijn om uw Kippie pan te krijgen van een bedrijf dat zijn eigen website heeft, en u niet alleen hun originele producten aanbiedt, maar ook een volledige lijn van accessoires die u ook bij andere retailers kunt vinden.

Lees KippieKicker reviews voor nieuwe producten, en bekijk de brede waaier aan accessoires om uw collectie aan te vullen. U zult zelden accessoires van betere kwaliteit vinden dan van Kippie. Als u niets kunt vinden dat u bevalt, kijk dan op hun website voor andere stijlen.